Press Inkoop

Wilt u een product van FAULHABER retourneren?

We verwerken uw retouren snel en eenvoudig. Volg simpelweg de volgende stappen:

The product return process step-by-step: open video

Select the country of your location

Voer het resultaat van de som in het onderstaande veld in.

video

In de video laten we je stap voor stap zien hoe het retourproces werkt.

Aanbevolen inhoud

Hier vindt u externe materialen van YouTube bij dit artikel. Klik om ze te bekijken.

Ik ga ermee akkoord om externe inhoud te zien. Ik ben me ervan bewust dat mijn persoonlijke gegevens kunnen worden gedeeld met externe platformen. Raadpleeg voor meer informatie ons privacybeleid.