Press Inkoop

FAULHABER Motion Manager

Bedienings- en configuratieprogramma's voor FAULHABER Motion en Speed Controllers

De FAULHABER Motion Manager-software biedt gebruikers complete ondersteuning voor het inbedrijfstellen en configureren van FAULHABER aandrijfelektronica. De grafische gebuikersinterface maakt procedures uniform en intuïtief, welke controller en interface u ook gebruikt.

De nieuwe Motion Manager 7 heeft een nieuw interfaceontwerp voor eenvoudige ingebruikname en configuratie van aandrijfsystemen, diverse tools om het gedrag van aandrijvingen te observeren en aan te sturen, een ontwikkelomgeving voor sequentieprogramma's en een onderhoudsgedeelte voor diagnostiek en firmware-updates.

Hebt u vragen, neem dan contact op via +49 7031 638-345 of mcsupport[at]faulhaber.de. Of via ons formulier:

Contactformulier MC Support

SUPPORT OP AFSTAND
Door deze link te activeren, geeft u ons de mogelijkheid onderhoud op afstand uit te voeren.

Teamviewer Support

MOTION MANAGER 7

MC V3.0

Selectie van MC3 Motion Controller

Downloads

EXE

Motion Manager 7.1 [Duits/Engels] voor Windows 11/10Download

PDF

Software handleiding Motion Manager 7

Kies taal EnglishDeutsch

PDF

Release Notes (PDF)Download

Ondersteunde aandrijfelektronica

Familie MC V3.0

MC 5010/5005 S

MC 5004 P

MC 3603 S

MC 3001 B/P

MCS 3242/3268 BX4

MCS 3274 BP4

2232/2250 BX4 IMC

Ondersteunde interfaces

• USB
  • CAN (Ondersteunde interfaces: HMS-IXXAT, Peak)
  • RS232 (COMx)
  • EtherCAT (Beckhoff ADS)

Hebt u vragen over de software?

Contactformulier MC Support

MOTION MANAGER 6

MC V2.0/V2.5/SC

Downloads

EXE

Motion Manager 6.9 [Duits/Engels] voor Windows 11 tot 7Download

PDF

Software handleiding Motion Manager 6

Kies taalEnglish Deutsch

PDF

Release NotesDownload

Ondersteunde interfaces

• CAN (Ondersteunde interfaces: HMS-IXXAT, Peak, ESD, EMS)
  • USB
  • EtherCAT
  • RS232 (COMx)

Ondersteunde aandrijfelektronica

Familie MC V2.0/V2.5

MCDC 300x RS/CO/CF

MCBL 300x RS/CO/CF

MCLM 300x RS/CO/CF

Serie CS/CO/CC/CSD/COD/CCD

Familie SC

SC xxxx

Serie BX4 SC

Serie BRC

Serie BL Flat SC

Serie BXT SC

Let op:

Voor Speed Controllers van de SC-familie moet een programmeeradapter voor RS232 of USB worden gebruikt. Motion Controllers met RS232 interface kunnen ook worden aangesloten via een directe aansluiting op COMx, en tevens via USB met behulp van een USB-to-serial adapter.

Contactformulier MC Support

Uw bericht
Persoonlijke gegevens
* Verplicht veld
Voer het resultaat van de som in het onderstaande veld in.

Aanbevolen inhoud

Hier vindt u externe materialen van YouTube bij dit artikel. Klik om ze te bekijken.

Ik ga ermee akkoord om externe inhoud te zien. Ik ben me ervan bewust dat mijn persoonlijke gegevens kunnen worden gedeeld met externe platformen. Raadpleeg voor meer informatie ons privacybeleid.